Sziasztok.

Isten tényleg létezik ! És van bizonyítékom is ! Amit most le is fogok nektek vezetni. És itt van a szemünk előtt csak nem vesszük észre. Hogy most mire is gondolok. Hát a zsidó népre akik ma is köztünk járnak, élnek. Szeretnék leírni pár dolgot a zsidó emberről. Mielőtt tovább mennénk. Hogy megértsétek miért is őket választottam bizonyítékul. A zsidó nép az egy nemzet és nem egy vallási közösség. Ők olyanok  mint pl a kínai ,japán, afrikai, cigány, vagy bármilyen más nemzetű népcsoport. Zsidó nem lehet senki ha csak nem születik annak. Egy fehér pl magyar ember sem lehet afrikai ha nem születik annak. Meg kell hogy értsük ezt. Ha valaki elfogadja a zsidó hit tanítását és az szerint éli az életét, akkor az még nem zsidó ! És soha nem is lesz az. Miért is ?! Mert nem született annak. A bibliai írások szerint a zsidó nép az Isten kiválasztott népe. Ha megkérdezel egy zsidó embert ,hogy hisz e Istenben legyen az bárhol a világon. Soha nem tagadja meg Isten. Megtagadhatja e származását ?! NEM ! Egy néger se tagadhatja meg azt ,hogy néger. Még ha azt mondja ,hogy ő kínai vagy fehér. Nevetséges volna. De mi sem mondhatjuk azt ,hogy pedig zsidók nem léteznek. Mert vannak és itt élnek közöttünk. Az Isten miért is pont ezt a népcsoportot választotta ki azt nem tudjuk. Erről nincs fent maradó írás. Sokan most azt gondolhatják, hogy a zsidók találták ki azt ,hogy ők legyenek a kiválasztott nép. És ők ezt leírták a bibliában. A bibliának két fő témája van. Ó szövetség és új szövetség. Az ó szövetséget zsidók írták ez nem is kétséges. (Én hiszem ,hogy istentől ihletett írások azok.) Az új szövetséget is zsidók írták. És ami érdekes az egészben ,hogy a zsidó nép soha nem írna maga ellen a bibliában és sehol sem. De mégis megtapasztaljuk az újszövetségben amit zsidó emberek írtak. Hiszen a zsidók árulták el Jézust Krisztust. És ezt zsidó emberek írják ,mint már megtért keresztényként. Ha nincs Isten akkor zsidóság sincs ! De zsidóság van és Isten is létezik. Itt vannak és mindenki látott már zsidó embert.

Egy nagyon fontos tanítás amit Jézus Krisztus tanított. Soha ne akarj egy nem zsidóból emberből  zsidó embert csinálni ,mert kétszerte jogosultá teszed a gyehenna tüzére.   

Máté 23:15

    Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek õt, kétszerte inkább magatoknál.

 

 

Azért azt is leirom nektek, hogy a hitet nem lehet tudományosan megmagyarázni.